Wie is Gideon?

Gideon is een bijbelse figuur die met een bende van 300 man een heel leger versloeg. Maar Gideon is ook de naam van één van mijn kinderen, geboren in 2008. En ik ben Marco Sanders, communicatieprofessional. Een korte biografie.

 

Ik ben geboren in Waalre, onder de rook van Eindhoven. Na enkele omzwervingen in de regio ben ik in 2006 net over de grens in België beland, samen met mijn gezin, dat nadien nog is uitgebreid. Mijn vrouw en ik hebben 4 geweldige kinderen waar we apetrots op zijn.

 

Beroepsmatig heb ik me niet tot een bepaald vakgebied beperkt. Ik ben werkzaam geweest in de grafische industrie, waar ik enkele managementfuncties heb bekleed, net als in een bedrijf voor industriële verpakkingen.

 

Maar ik ben ook jarenlang hoofdredacteur van een online magazine geweest en webredacteur voor verschillende sites. En om het lijstje af te maken ben ik, zowel in loondienst als zelfstandig, communicatieadviseur (geweest).

 

Sinds een aantal jaren ben ik bezig als zzp’er. Ik ben voor jou beschikbaar voor allerlei communicatiegerelateerde zaken, intern en extern, grote en kleine opdrachten. Je kunt me inschakelen voor het doorlichten van je website, SEO-advies, copywriting, brainstormsessies, presentaties etcetera. Maar ook als je behoefte hebt aan een interim webredacteur of een content manager voor bepaalde tijd, kun je altijd contact met mij opnemen.

 

In het verlengde van deze werkzaamheden heb ik een boek geschreven: ‘Basiscursus SEO & HTML5‘ (link opent in nieuw venster). Dit boek wordt uitgegeven bij Sdu Uitgevers, in de reeks Academic Services.

 

Op de homepage van deze website vind je een aantal testimonials van mensen met wie ik het genoegen had (en vaak nog heb) om met en voor hen te werken.

 

Momenteel (najaar 2016) ben ik beschikbaar voor kleine en grote projecten als onder meer tekstschrijver, redacteur, contentmanager, corrector en vertaler EN-NE en DU-NE. Neem gerust contact met mij op als je graag meer van mij wilt weten. Telefonisch kan ook: 06-20583437.