SEO: er zit nogal wat kaf tussen het koren!

Over SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, wordt heel veel gezegd en geschreven. Helaas zitten daar ook veel onzinverhalen, halve waarheden, broodjes-aap, urban legends, geruchten en ga zo maar door, tussen.

 

Wat moet je dan geloven? Hoe scheid je het kaf van het koren? Om je hiermee te helpen, heb ik een boek geschreven met als titel ‘Basiscursus SEO & HTML5‘. Hierin wordt uitgelegd wat SEO precies inhoudt, welke maatregelen je kunt nemen om ‘vriendjes met Google’ te worden en wat de invloed is van de ontwikkeling van HTML5 op de vindbaarheid van jouw website.

 

Het boek wordt uitgegeven bij Sdu Uitgevers, met bestelcode 9789012584821. Hier kun je ‘Basiscursus SEO & HTML5’ bestellen. Hiervoor word je in een ander venster naar de website van SDU Uitgevers geleid. Na je bestelling kun je hier gewoon weer terugkomen.

 

De informatie die in het boek is terug te vinden, kan ik uiteraard ook projecteren op jouw website en organisatie door middel van maatwerkoplossingen om jouw website beter te laten renderen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ook als je mij wilt inhuren voor een presentatie over SEO, copywriting en/of communicatie.