De communicatie vanuit je bedrijf

Communicatie vanuit je bedrijf is als een diamant met vele facetten. De meest voor de hand liggende facetten zijn zaken als een website, drukwerk en reclame. Daar wordt doorgaans dan ook (terecht) de nodige aandacht aan besteed. Maar wat is nu de diamant zelf, dus de optelsom van al die facetten?

 

Achter elk bedrijf, ook het uwe, schuilt een verhaal. En dat verhaal willen jouw (toekomstige) klanten heel graag kennen. Het maakt je bedrijf persoonlijk, concreet, benaderbaar en aantrekkelijk. Daarom is het van groot belang om het verhaal van jouw bedrijf naar buiten te brengen, ik zou bijna zeggen: van de daken te schreeuwen.

 

Ik realiseer me dat je niet zomaar je verhaal uit je mouw schudt. Je hebt vast wel andere dingen aan je hoofd. De totstandkoming van je verhaal is dan ook een proces, waar flink wat tijd in gestoken moet worden. Tegenwoordig is het zogenaamde storytelling een aparte tak binnen de (bedrijfs)communicatie, waar je specialisten in hebt. Gelukkig voor jou ben ik zo’n specialist. Ik help je graag met het ontwikkelen, uitkristalliseren en schrijven van jouw verhaal. Dat vormt vervolgens het fundament voor de verdere communicatie van je bedrijf.

 

Mag ik je helpen met het bouwen van een solide basis voor de communicatie van jouw organisatie?

 

Waar mag ik je nog meer bij helpen?

Zoals gezegd wil ik graag samen met jou het fundament leggen waar jouw verdere communicatie op steunt. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt mij ook inschakelen voor het invullen van diverse facetten van je communicatie.

 

Hieronder zie je een greep uit de mogelijkheden.  

 

Communicatieadvies: verbetering van je resultaten begint in 95% van de gevallen bij beter communiceren, zowel intern als extern. Een niet te onderschatten factor in het succes van jouw organisatie! Ik geef je op maat gesneden advies, waar jij en je organisatie vaak direct de vruchten van kunnen plukken! Vraag gerust een vrijblijvend intakegesprek aan via de Contact-pagina.

 

Teksten schrijven, herschrijven en corrigeren: het verschil tussen een goede en een minder goede tekst kan jou een berg omzet schelen. Met name voor je website is de content oftewel de inhoud één van de belangrijkste, maar tegelijk ook één van de meest onderschatte factoren. Klik hier voor meer informatie over teksten: http://www.gideoninternational.nl/tekstidee.

 

Vertalen: ik verzorg jouw vertalingen vanuit het Duits en het Engels naar het Nederlands. Niet alleen zijn de vertalingen zelf onberispelijk, ook de Nederlandse tekst bevat dezelfde kracht die de brontekst heeft!


Zoekmachineoptimalisatie (SEO): ervoor zorgen dat jouw website goed gevonden wordt door bezoekers aan Google en andere zoekmachines. Ga naar de Contact-pagina en vraag vrijblijvend meer informatie aan hierover.


Social Media: onder de naam Social Lyft help ik je met alles wat met Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, enzovoort te maken heeft. Klik hier om te bekijken wat Social Lyft voor jou kan betekenen: http://www.gideoninternational.nl/sociallyft.

 

Drukwerk: alles wat je nodig hebt voor je bedrijf of organisatie. Geen zorgen meer daarover, je kunt je tijd vast beter benutten! Ga naar de Contact-pagina en vraag vrijblijvend meer informatie aan over wat Gideon kan betekenen voor jouw drukwerk.

 

Hosting: ervoor zorgen dat jouw website online staat én blijft. Hiervoor werk ik samen met Alphamega Hosting, een bedrijf met dezelfde principes als ik.